maanantai 4. maaliskuuta 2013

Tallinnan matka

Tallinnasta selvitty hengissä kotiin! Kivvaa oli :) Lähtisin vaikka heti uuvestaan !
Maanantaina lähettiin tyttöjen kans ajelee kohti Helsinkii 4 aikoihin. Laiva lähti 21.30 satamasta.

Laivassa kun päästiin hyttiin niin sitä ei ollu siivottu, yhessä sängyssä oli verta, toisessa tyynyllä oli jonkun musta hius, yms. Ällöttävää! Mentiin valittamaan infopisteeseen ja saatiin uus hytti, ne laivan tyypit ei ees tarkastanu sitä meijän hyttii. 
Oltiin jonkun aikaa hytissä ja sitten lähettiin käymään yksillä tytsyjen kans. Baarimikko sano meille, että puolen yön aikaan alkaa diskomusa ja sitten tulee nuorisoo enemmän, no myö ooteltiin, joskus puolen yön aikoihin alko joku orkesteri soittamaan musaa, mut se ei tosiaankaan ollu diskomusaa.. (eikä siellä ollu paljoo porukkaa, varsinkaan nuorisoo)
Baarimikko anto meille tollaset :D ^
Jossain vaiheessa suunnattiin sitten hyttiin ja nukkumaan, koska aamulla oli aikanen herätys. 
Aamulla käytiin aamupalalla, joka oli miun mielestä hintaansa nähden tosi huono :/ 
Tallinnassa kierreltiin kauppoja, käytiin mm. Virukeskuksessa, Sadamarketissa, Merekeskuksessa, Super Alkossa :) Maissa meillä oli aikaa 11 tuntii, aika pitkä aika, muttei tullu ainakaan kiire.
Tässä kuvia mitä mie ostin (kuvat on huonoja:/ )


hirveesti karkkii :D
Joskus 17 aikoihin mentiin sitten takasin laivaan ja jäätiin istumaan kaikkien tavaroitten kanssa maihinnousu kannelle, höpöteltiin siinä tyttöjen kanssa kaikenlaista. 
Siellä juoksenteli tosi paljon pieniä lapsia ympäri laivaa.
Ja siellä oli tosi paljon vanhoja ihmisiä hirveessä humalassa ja muutenkin humalaisia ihmisiä. Ja ne viel haastaa riitaa toisten humalaisten kanssa. Kyllä hävettää olla suomalainen..
Laiva kun alko lähestyy satamaa, ihmisiä alko tunkeutumaan siihen kannelle. Mm joku nuori mies kuka flirttaili miulle ja kun ovet aukes se kumartu ja sano miulle 'tiiätkö sä oot kaunis;)' Ei onneks ollu mikään ruma, et ihan hyvännäkönen oli :) minnuu vaan vähän ärsyttää/harmittaa kun en tiiä sen nimee tai mistä se ees on. Miule käy aina näin...
Kämpälle saavuttua siellä ootti paketti Nellyltä :)

 

<3:llä Minna

2 kommenttia:

  1. Sun ois pitäny pussata sitä sun miestä joka sano sua kauniiks vähä niikku sitä korkin avaaja tyyppii abc:llä :D ja sori oli iha pakko kirjoittaa tää tänne ;) en voinu huutaa sun huoneesee :D

    VastaaPoista

Piristä päivääni! :)