torstai 30. tammikuuta 2014

Ihastuminen

Story of my life

Tekstu megapaka - Spoki - bildes 4
Who wants it ? 🙋
I hope you wish here, with me. Right now. 
I love❤️(you)
I hope that we are sometimes like this. 

Mie oon toivottoman ihastunu, niinhän miun horoskoopissakin lukee. Yleensä en usko horoskooppeihin, mut nyt viime aikoina monesti miun horoskooppi on pitäny paikkaansa. Niinkun nytkin 'Olet parhaimmillasi ihastuneena, se heijastuu koko elämääsi varsin merkittävällä tavalla.' No kyllä tää pitää paikkaansa, aivan täysin. En osaa ajatella mitään muuta kun vaan tätä ihastusta ja ainakun nään sen niin hymy on korvissa asti :) Ja jos kyseinen henkilö ei oo koulussa, niin sit on huono päivä, mikään ei oo ollenkaan kivaa. Helpottais varmaan miun elämää paljonkin, jos kertoisin hälle et tykkään siitä, mut ei en uskalla kertoo. 
Mutta kuitenkin ihastumisen tunne on älyttömän ihanaa♥ se kun näkee oman ihastuksensa, niin heti tuntuu kun maha ois täynnä perhosia. 
Vaaka 23.9. - 23.10
Sinun ei kannata toppuutella rakkauttasi, vaikka välillä vähän hirvittäisi. Olet parhaimmillasi ihastuneena, se heijastuu koko elämääsi varsin merkittävällä tavalla.

Rakkaasi hyvä tuuli tarttuu sinuunkin. Olet pirteä ja iloinen, jokin uusi asia virkistää mieltäsi. Suunnittelet uusia ja ihania asioita kesää varten. Elämä tuntuu ihanalta.
Kyseinen kappale tuo miun mieleen paljon muistoja! Muistot on tosi ihania, mut eihän elämää oo tehty pelkästään muisteltavaks vanhoja kivoja juttuja taikka pelkäästään vaan unelmoimaan ja haaveilemaan. Ei todellakaan. Elämä on tehty elettäväks. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni! :)