tiistai 6. lokakuuta 2015

Hylätty: koulu

Olin pitkään halunnu käyvvä täällä; yritinki mennä jo keväällä tänne, mut sillon täällä oli joitaki muitaki nii en sit viittiny lähtee häirihtee niitte elämää :D 

Mutta joo täällä on kaikki laitettu paskaks ja liikuntasalista tehty skeittipaikka. Kuvattavaa riitti ja kuvia tuli ihan mukavasti otettuu. 
Näissä naulakoissa ei enää roiku kenenkään takkeja. 
Saa valita meneeks huorailuvessaa vai panovessaa ::D
Jotku koittanu polttaa täään (ilmeisesti) koko koulun.
Tää muovi ku lepatti nii kuulosti ihan et tääl ois ollu joku muukin mut se oliki vaa toi :D 
Istuppa toho penkille ni saattaa tipahtaa jotai päälle :D
Täällä aika ei liiku enää mihinkään. 

4 kommenttia:

 1. Aivan upeita kuvia!
  Itsekin kun olen kymmeniä vuosia enemmän tai vähemmän aktiivisesti kolunnut autioita rakennuksia (viimeksi eilen ja toissapäivänä) ihmettelen edelleenkin, että minkä takia kaikki pitää rikkoa ja yrittää polttaa? Ihan käsittämätöntä. Eikö mestoissa olisi mukavampaa hillua, kun ne ehjiä, eikä tarvitsisi väistellä kaikkea?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Millaisia paikkoja sinä olet kolunnut?
   Näinhän se on. Paljon mukavampi on käydä sellaisissa paikoissa missä on tavarat ehjiä. Muutama sellainen talo löytynyt missä mihinkää ei oikeastaa ole koskettu.
   - Minna

   Poista
  2. Ihan laidasta laitaan. Omakotitalousta suuriin teollisuuslaitoksiin. Jokaisessa on aina kiinnostava, mutta on muutamia yli muiden ehdottomasti. Molemmat nyt jo purettuja/palaneita. Erään yrityksen pääkonttori-/tuotantolaitos Helsingissä Pitäjänmäessä ja Paraisilla sijainnut iso nuorisoseuraintalo (täynnä mm. piippuleimaista Arabian astiaa ja mm. Mannerheimin tauluja jne). Hyvin erilaisia, mutta äärimmäisen kiinnostavia ja sokkeloisia. Harmi, että kummastakaan ei ole valokuvia olemassa, mutta onneksi päässä ne kuvat säilyvät ikuisesti.
   Ensimmäinen kohteeni oli Espoossa kotitalon läheisyydessä, ikää oli itselläni pari vuotta. Palaneen talon rauniot, siitä se lähti. :)

   Poista
  3. Kaikissa paikoissa on aina erilainen tarina. Ja jokainen paikka on omalla tavallaan kiehtova. Tärkeintä on että kuvat on omassa päässä tallessa :)
   Sinulla nuorena tullut tämä harrastas. :)
   - Minna

   Poista

Piristä päivääni! :)