perjantai 3. huhtikuuta 2020

Päivä 1, Kemi

Oltiin Lapissa lomalla 9-12.3. just ehdittiin onneks kotiin ennen kun koronarajoitukset tuli suuremmin voimaan. 
Ja oikeestihan meijän piti olla kavereitten kanssa Italiassa lomalla muttamutta lääkäri kielti miulta lentämisen, niin siks tuli sit tää Lappi reissu. Ja toki en olis Italiaan halunnu lähteekkään koronan jyllätessä..

Mutta asiaan. Ekana suunnattiin Kemiin, toisena päivänä Tornioon ja Haaparantaan, kolmantena Rovaniemelle ja neljäntenä päivänä käytiin Joulupukin pajakylässä Rovaniemellä ja sit takas Helsinkiin sieltä junalla. 

Junassa tuli istuttuu yli 20h loman aikana ja päälle bussimatkat :D 

Lähettiin Helsingistä kaverien isältä 5:30 metrolla juna-asemalle. Metrossa joku n. 32v mies tuijotti ja hymyili miule koko matkan. Ja välillä otti kunnon etukenon, et sai paremmin tuijottaa :D Sit kun jäätiin pois se jäi sinne ikkunaan vielä tuijottaa metrossa. 
Juna lähti 6:23, saatiin koko pikku vaunu vaan meille kolmelle :D Oulussa vaihettiin junaa 11:51. Syötiin junassa, mie otin lihapullat 12,90€.

Junan lihapullat.
Oltiin Kemissä 1 aikoihin. Ja voi jestas ne vesilätäköt siellä.. heihei kuivat kengät. N. 1km oli matkaa airbnb-asunnolle. Matkalaukku oli hieman raskas yrittää raahata sohjopaskavesilätäkkö mössössä :D 

Ensimmäisenä lähettiin viemään tavaroita airbnb-asunnolle. 
SIIS VAU mikä kämppä ! ♥
Ekana piti tietty ottaa kuvia asunnosta ja sit lähettiin tutustumaan Kemiin ja ensin suunnattiin Kemin kirkolle, joka on vaaleenpunanen ! Niiiin ihana !
Kemin kaunis kirkko! 
Kirkolta käveltiin sitten Lumilinnalle, hieno paikka! Tänä vuonna linna oli pienempi kun normaalisti, johtuen lumitilanteesta. Normaalisti siellä pääsis yöpymään, mutta nyt ei kun ei ollu jotain turvajuttuja ehditty laittamaan. 

29€ oli tuo lippu ja s-etukortilla sai alennusta. Ostin vielä Kemi magneetin sieltä 😊
Tää jääpuoli on auki ympäri vuoden.
Sit kun oltiin lähössä pois, tämmönen lumipallo maskotti tuli meijjän luo ja halus et otetaan kuvat sen kanssa :D Hassu.
Lumilinnalta sitten keskustaan päin. Käytiin Corona kauppakeskuksessa, koska ei päästy Italiaan hakee coronaa, niin pitihän se käyä tuolta.. XD 
Vähän isompaa hiekkaa ku meillä täällä idässä :D 
Muraali
Hieno roskiskuva
Sitten tutustumaan kauniiseen sataman alueeseen pikaisesti ja siitä Puistopaviljonkiin pitsalle. 
Puistopaviljonkiin pitsalle ♥ Mie otin kana, ananas, aurajuuston ja tietty pepsi maxia. Pitsa oli niin iso, että miun piti ottaa loppu evääks. Ystävällinen henkilökunta =) 

Koko päivä loskassa ja lätäköissä kävelyä kostautu kengälle, toinen kenkä oli ihaaan litimärkä ja eikä tietenkään ollu vaihtokenkiä mukana, piti vaan toivoo että yön aikana kenkä kuivaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni! :)