maanantai 6. huhtikuuta 2020

Päivä 2, Tornio-Haaparanta

Toinen päivä meni Haaparannan puolella :)


Olipa mukava herätä auringon paisteeseen ja hyvästä sängystä =)
Mentiin aamupalalle Cafe Herttaan rautatieasemalle, se makso 7,90€ ja siihen kuulu puuro, marjoja, raejuustoa, kananmuna, 1 sämpylä, siihen voi, juusto, kinkku, paprika ja kurkku, sekä kahvi/tee ja appelsiinimehu. Miulle aamupala oli vähän pieni, koska en syö puuroa taikka raejuustoa, en juo kahvia enkä teetä. Eli miun aamupala koostu pienestä määrästä marjoja, kananmunasta, sämpylä juustolla ja kurkulla sekä appelsiinimehu. Se kuitenkin riitti miulle, kun syön nykysin pienempiä annoksia, mutta useammin. (kiitos ibs ja närästys)
 Siis tää vessa! ♥
9:20 lähti bussi Tornioon.
Kun saavuttiin Tornio-Haaparanta pysäkille, lähettiin ekana Rajalla På Gränsen kauppakeskukseen. Siellä ulkona oli  missä meni raja Suomen ja Ruotsin välillä. Ja tiettyhän siinä piti ottaa kuvia :D
 Tuosta rajalla på gränsen kauppakeskuksesta lähettiin sit Haaparannan puolelle.
Olihan se taas hirmu hankalaa, pitäs aina katella vähä ympärilleen. Kierrettiin sit hirmune lenkki noihin kauppoihin missä haluttiin käyä. Noh liikuntaa :D Ja ei ois nähny niitäkää maisemii jos ei ois kierretty mitä nyt nähtiin :P Positiivista löytä tästäkin :D
Käytiin DollarStoressa, oi luoja, oispa ollu auto!! Siellä oli vaikka mitä, halpaa. Selvisin kuitenkin yllättävän vähällä pois, mm. yskänpastilleja, pinnejä, limua ja karkkia.
Sitten tottakai Gottebitten karkkikauppaan, olin taivaassa. Ostin irtokarkkeja vähän. 
Käytiin myös toisessa karkkikaupassa CandyWorldissa, toinen taivas. Ja täältä löyty vihdoin Nick's patukoita! 
Sit N&M käväs lemmikkikaupassa, mie halusin jäähä istumaan sohvalle kun selkä alko taas kipeytyy painavien ostosten takii. Lemmikkikaupan jälkeen lähettiin vanhaan kaupunkiin kattomaan taloja.
Käytiin myös ruokakaupassa ja löysin Bafucinia sieltä, halvempaa kun Suomessa ja nyt harmittaa etten ostanu enempää :D Miun ostokset yskänpastilleja ja Bafucinia =D oonko vanha?
Oisin halunnu hänet ♥
Vanhaankaupunkiin kattelee taloja. 
Hienoja!
14:30 mentiin sit syömään Picnicciin syömään. Oli tosi kova nälkä jo. Ruokaväli veny jo ihan liian pitkäks. 14:50 lähettiin takas Kemiin. Ostokset asunnolle ja läheiselle sillalle kuvailemaan.

Hyvä leipä! 
 Sumu laskeutunut Kemiin.
Sillalla kuvailun päätteeks kaupungille takasin. 
Kenkähän oli aamullakin vielä kostea ja sit vielä illalla entistä enemmän märkä. Mukava oli talsii sillä Haaparannassa. 
Mentiin käymään kenkäkaupoissa, noh kalliita kenkiähän siellä oli. Cittarista löyty onneks täydelliset nahkaset maiharit. Aitoa nahkaa ja alennuksessa 20€, todellinen löytö =) Meillä oli kahella kengät märät, nii löydettii onneks molemmille kengät tuolta.

Keskustan hassu patsas.
Sit aateltiin ettei olla vieläkään syöty tarpeeks pizzaa :’D Niin haettiin Kotipizzasta lankkupizza yhteiseks, herkkuu. 
Syötiin pizzaa ja sipsii ja katottii telkkaa loppuilta.
Näitä olin ettiny Lappeenrannassa jo toooosi kauan, nyt raahasin niitä sitten Haaparannasta :::D
Irtokarkkejaa =P
XD nää on muuten hyviä!
Ostettiin kaikille meille kolmelle tälläset magneetit, yyllätyyys et alin on miun ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni! :)