torstai 9. huhtikuuta 2020

Päivä 3, Rovaniemi

Kolmantena päivänä siirryttiin Kemistä Rovaniemelle..

Kemistä lähtöaamu, kävästiin viemässä pullot kauppaan ja haettiin miulle yks magneetti vielä lumilinnalta, kun se oli aika lähellä asuntoa. 12 oli luovutus ja lähettiin sillon sieltä, niin omistaja sattu just rappukäytävässä tulemaan ja kysy tarvitaanko kyytiä rautatieasemalle, tosi mukavaa!


Miun uuvvet täydelliset popot ♥♥♥♥
Ehittiin sit mennä Cafe Herttaan vielä, sämpylää :p
Junan piti lähtee 1 aikaan mutta sehän oli myöhässä 15minuuttia. Oltiin puol kolmen maita Rovaniemellä.

Tästä näkee miten paljon miulla oli tavaraa verrattuna toisiin :D miulla matkalaukku, pikkureppu ja kangaskassi. N&M reput ja sit kangaskassi tobleronee varten :D 
Jälleen oltiin varattu airbnb-asunto, löydettiin sinne taas muutaman mutkan kautta ::D 
Se oli vähän huonompi (pienempi asunto ja sänky) kun Kemin asunto mutta kyllä siellä nukku yön, kun ei siellä juuri muuten tullu vietettyy aikaa. 
Sit Rovaniemeen tutustumaan, ekana Rovaniemen kirkko ja siitä Lordiaukiolle. 
Matkalla löydettiin sattumalta kissakahvila Freija, no olihan sinne pakko mennä :D
"Missä se tarjoilija viipyy??"
Löydettiin semmonen porokauppa, siellä oli vaikka mitä ! Ostin magneetin (mitäpä muutakaan:D) missä oli poronkarvaa ja avaimenperän mihin kaiverrettiin Minna. Oon onnellinen  =)
Käytiin Korundi museo myymälässä, haluttiin semmoset Lappi puukortit!
Täältä suunnattiin Jätkänkynttiläsillalle.
Jätkänkynttiläsilta
Olin googlannu valmiiks poronkäristyspaikkoja ja kappas tän sillan vieressä piti olla yks Valdemari, no eihä se ollu auki =D Etittiin sit äkkiä Googlesta toinen ravintola missä saa poronkäristystä. 
Päädyttiin keskustassa olevaan MonteRosaan, tosi tunnelmallinen ja viihtyisä paikka. Alkuun tuli kolmea eri leipää pienet palat, saaristolaisleipä, ruisleipä ja rieskaa. Hyviä oli kaikki! Otin pääruuaksi poronkäristystä ja se oli ihan tosi hyvää!! Jälkkäriks sitten mustikkajäätelöä.
Tää oli hauska :D
Ruuan jälkeen oli tullut jo pimeä, uudestaan siis rantaan kattomaan Jätkänkynttilää, niin kaunis. Muutamat kuvat ja sitten kello näyttikin jo niin paljon, että oli aika mennä asunnolle ja untenmaille.
Näytti tosi hienolle kun oli punanen risti illalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristä päivääni! :)